Ce lideri mondiali produc cel mai mult CO2 în timpul vizitelor oficiale?

Fara sa ne dam seama am început sa fim „amprentați” in toate locurile in care mergem.

  • In aer :

 De exemplu prima dovada care a trezit suspiciuni in privința variantelor „accident natural , ha, ha ” sa a doborârii avionului ucrainian in Iran a fost o amprenta termica.  Domnișoara Thunberg a evitat sa meargă cu avionul pentru a nu mari „amprenta CO2” in schimb am vazut ca ii place călătoria cu trenul (a enervat chiar Căile Ferate Germane cu câteva afirmații privind înghesuiala de pe culoare- > Mă intreb daca trăia pe vremea trenurilor lui Ceaușescu ce se făcea  sărăcuța?).

In privința zborurilor de avion cel mai mare producător de CO2 mă așteptam sa fie Donald Trump. Nooo … este premierul Japoniei Shinzo Abe.

Regele și premierul Arabiei Saudite nu au făcut nicio călătorie de stat în străinătate în 2018. Normalll.  … Stau toata ziua la căldurică , daca vor sa schieze o pot face lejer in imensele pârtii din spatii acoperite din Dubai si da, cine ar vrea sa mai meargă la femei când ai haremul in curte Ta ?

  • Pe Pământ

Tot despre o amprenta termica este vorba si in incendiile din Australia dar vai acolo zelul extrem dat-dovada de către activiștii de mediu s-a întors împotriva oamenilor si a animalelor (se estimează ca au murit arse peste un miliard de animale). Mulțumesc Mihai Stănilă

  • Pa Apa

Mai nou Domnișoara Thunberg  am vazut ca s-a împrietenit cu Leonardo Di Caprio si ar vrea sa fie actriță principală intr-un remake al Titanicului (o sa-l ia ca regizor eminent pe actualul Ministrul Al Mediului din Romania  ca mai vechiul ministru Grațiela Gavrilescu a dat greș ?)

  • In Văzduhul înălțător

Da, si acesta este amprentat de către BOR si Daniel&Co.

Dar Noua, noua ca simpli muritori oare ce ne-a mai rămas ca si adâncul oceanelor este in plin război electronic al submarinelor atomice ce aparțin marilor puteri ???

Link: https://www.green-report.ro/ce-lideri-mondiali-produc-cel-mai-mult-co2-in-timpul-vizitelor-oficiale/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.